Revolucija

Just another blog.siol.net weblog

Priznam, sem politični konvertit

Komentiraj

Objavil/a potnik 18.11.2007 ob 14:30 pod Politika, Poljska, Ženske

Na zadnjih volitvah na Poljskem je izgubila stranka Liga poljskih družin in ker ljudje ne marajo poražencev sem prestopil v stranko Partia Kobiet, katero je ustanovila pisateljica Manuela Gretkowska. Manuela Gretkowska je predsednica ženske stranke (prav nič niso podobne naši Moniki Piberl, me pa prav zanima če sodelujejo medseboj). Cilj stranke je “razbiti stereotipe o anahronističnem svetu politike v katerem najpogosteje vladajo zase zaprti moški v črnih oblekah”.

Gola resnica

“To ni pornografija, to nima nobene zveze s spolnostjo, naši obrazi so inteligentni, zaskrbljeni in ponosni. Nimamo odprtih ust in zaprtih oči. Nas zanimata le prihodnost in položaj žensk v družbi. Požvižgamo se na arhive nekdanjih agentov tajne komunistične policije (dvojčka Kaczynski sta v svojem mandatu lovila čarovnice oz. komuniste) in korupcijske afere.”

Manuela Gratkowska

Manuela Gretkowska, ki je razjarila poljske katolike in družine.

Zaradi poraza Lige poljskih družin (ni prišla v parlament) sem prestopil v Partio Kobiet a tudi ta ni prišla v parlament. Sedaj je moja naloga, da se povežemo s stranko Glas žensk Slovenije in pridemo v Evropski parlament.

Plakat za Evropski parlament

Mogoče pa je bila le reklama za Dove.

Dove

  • Share/Bookmark
 
2 odgovorov na “Priznam, sem politični konvertit”
  1. jeetendd - 13.04.2008 ob 17:10

    I like to Photo amd messages,
    any new massages and your photo

  2. Zorman - 21.12.2011 ob 19:35

    ženske majka

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !