Revolucija

Just another blog.siol.net weblog

Pozdrav Slovenčkom in Slovencljom v domovino by Mičo Mrkaić

Komentiraj

Objavil/a potnik 19.05.2008 ob 16:01 pod Gospodarstvo, Janševizem, Komunizem

Še naprej pijete iste laške zvarke, še naprej ste izolirani v podalpskem getu in še naprej ste sposobni le tega, da v beznicah preklinjate soseda, ki si je kupil novega golfa dizel s samodejno klimatsko napravo. Niste pa sposobni zares dojeti premoženjske razlike med Boškom Šrotom in vami, ki se ob odprtju kake diskontne trgovine prerivate kot svinje pri koritu, da bi s popustom čim hitreje kupili kranjske klobase in Šrotovo pivo. Neenakost je za vas razlika v ceni vašega in sosedovega avtomobila, ne pa to, da boste vi do konca življenja gnili v podalpskem getu in svoje podjetniške ambicije kazali tako, da boste goljufali pri povračilu stroškov za prevoz na delo, medtem ko si Boško lahko kupi vilo v Ženevi na bregu jezera in živi blazirano življenje uglednega mednarodnega bogataša, ki ga naokoli vozi livriran šofer.

Slovenci, vsi vi ste Boško Šrot in zato mi je prav vseeno, če bo pravi Boško postal tak samodržec, kakršen je bil Somoza v Nikaragvi, če bo poleg pivovarn in časopisov z državnim udarom prevzel tudi vso oblast v Sloveniji. Boška ste ustvarili vi, slovenski nacionalisti, poklicni levičarji, zakotni desničarji, podkupljeni novinarji in zavistni kmetavzarji, zato tudi požrite to, kar ste si skuhali, jaz pa si bom ob vsaki njegovi nadaljnji zmagi nazdravil s kozarcem Veuve Clicquotovega le grande dame.

Izsek iz kolumne ekonomista Mičo Mrkaića: Boško Šrot je moj heroj (16.05.2008)

Pa ni čudno, da včasih hočejo ljudje pobiti vse “čefurje”. Mičo Mrkaič je danes zaposlen v Mednarodnem denarnem skladu v Washingtonu(oddelek za statistiko), je zagovornik klasičnega liberalizma in enotne davčne stopnje ter nasprotnik komunizma in socialnega katolizma (krščanski socialisti ala Janez Evangelist Krek). Razočaran je na ekonomsko politiko vlade Janeza Janše (nekoč je bil član vladnega strateškega sveta) zaradi zatrtja ekonomskih reform. Je pa zelo očitno, da se Mrkaič zgleduje po LDS-u, ki je pred volitvami leta 2004 vse Slovence označeval za nestrpneže in rasiste. Še dobro, da Mrkaić nima stranke.

  • Share/Bookmark
 
Ni odziva na “Pozdrav Slovenčkom in Slovencljom v domovino by Mičo Mrkaić”
Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !