Revolucija

Just another blog.siol.net weblog

Boško Šrotu posvečam Pretty Woman

Komentiraj

Objavil/a potnik 14.06.2008 ob 22:33 pod Citati, Gospodarstvo, Kriminal

YouTube slika preogleda

Citat ministra za razvoj Žiga Turk:

V filmu “Čedno dekle” je Edward Lewis (Richard Gere) tajkun, ki poceni kupuje podjetja v težavah in jih po tem po kosih razproda naprej. V žepu ima nekaj kongresnikov in senatorjev, ki mu pri tem pomagajo. V tem početju uničuje delovna mesta in žene v bankrot tiste, ki so ta podjetja naredili za ranljive. Komur se zdi, da je glavna naloga gospodarstva, da ustvarja delovna mesta, se zdi tako početje sporno. V bistvu pa Edward Lewis opravlja zelo pozitivno nalogo. Gospodarstvo namreč čisti slabih podjetij in jih spreminja v nekaj, kar spet lahko prinaša zaslužek in delovna mesta, ki so boljša.  (Vir: http://blog.zturk.com/2008/06/tajkun-julie-roberts.html)

Sicer pa ima Boško Šrot tudi svojo muzo in sicer je to njegova žena, ki je že v svoji diplomski nalogi napovedala kako se bo njen mož potegoval za nacionalne interese. Danes je Mercator v lasti avstrijske Raiffesen Bank, Banka Koper je v lasti Sao Paulo Bank za katero stoji Unicredit Bank. Vse je potrebno prodat, da ne pride v roke tajkunom.

  • Share/Bookmark
 
En odgovor na “Boško Šrotu posvečam Pretty Woman”
  1. Igor Đukanović - 14.09.2008 ob 16:08
    Igor Đukanović

    In diplomo je zagovarjala na moji fakulteti. Kaj čemo? Teoretično je zadeve dobro obdelala in si zaslužila svojo diplomo…

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !