Revolucija

Just another blog.siol.net weblog

Afera Patria seže celo do ZDA in Demokratov

Komentiraj

Objavil/a potnik 6.09.2008 ob 16:10 pod Janševizem, Komunizem, Kriminal, Mediji

Nekaj zelo zanimivega je bilo napisano v  že 27. avgusta letos v časniku Dnevnik. Za zadeve na Finskem naj bi poskrbel sam Milan Kučan (zlobni mož iz Murgel, kot mu pravijo desničarji).
http://shrani.si/f/2I/TV/2SEsLzdM/nedeljski-dnevnik310808o.jpg

Zdaj pa dodam še jaz eno teorijo zarote. Steyer je največja konkurenca Patrie pri vojaških poslih, ki bi v Sloveniji sodelovala z Sistemsko tehniko. Lastnik podjetja Steyer je ameriška firma General Dynamics. Sindikat podjetja General Dynamics  je precejšno vsoto namenil sponzoriranju Demokratske stranke in Obame. Za Socialne demokrate in Boruta Pahorja pa volilno kampanjo vodi enaka agencija, kot je za Clintonovo, članico Demokratske stranke. Svetovna zarota kominterne bi lahko rekli.

http://www.ablogistan.com/archives/2007/10/support_from_th.html

Mogoče pa je v afero vpletena tudi kakšna tajna služba. Ne bi se čudil temu saj je naša SOVA popolnoma razpuščena, kar omogoča drugim tajnim službam, da mešetarijo po Sloveniji. Mogoče pa je bil ravno namen Antona Ropa, da uniči SOVO in s pomočjo tujih špijonov odstavi JJ. Pri zaroti bi lahko sodelovala izraelska tajna agencija MOSAD, saj je JJ leta 1998 preprečil Izraelcem, da bi v Slovenijo nabavili določeno količino orožja.

Sicer pa ne glede ali je Janša kriv, ali so slovenski levičarji podkupili finsko televizijo nas čakajo težki časi. Če je JJ kriv nas čaka 20 letno obdobje vladavine levičarjev (prišli bodo na vrsti vsi, ki so si želeli kdaj koli vladati-od Pahorja, Golobiča, Cvikla, mogoče Kučan, Janković). Če pa so JJ po krivem obtožili pa bo JJ prejel tolikšno odškodnino, da mu ne bo potrebno več nikoli delat. Ampak vseeno bo ostal na oblasti do svoje smrti. Torej čaka nas diktatura janševizma ali pa diktatura boljševizma.

Sicer pa če so levičarji sprožili to oddajo bi lahko poskrbeli za boljše igralce. Že vsak laik ugotovi kam sodi Kos, od kod prihaja Cvikl in ostala kompanija. Ne vem pa ali bi kateri novinar tvegal, da bi nekemu tujemu premierju zagotovil zmago na volitvah.

Pa še eno pojasnilo: na Finskem so Socialni demokrati v opoziciji od leta 2003, na oblasti pa je liberalna stranka, ki se tudi sooča z obtožbami korupcije. V opoziciji je tudi konservativna stranka (krščanski demokrati-sestrska stranka SDS), ki je liberalni stranki že meseca junija napovedala interpelacijo zaradi spornega financiranja volilne kampanje.

 • Share/Bookmark
 
12 odgovorov na “Afera Patria seže celo do ZDA in Demokratov”
 1. Rado - 6.09.2008 ob 16:54
  Rado

  Sovo je sistematično uničil Janša, da se razumemo.
  Rop tu nima prav nobene krivde!

 2. Revolucija - 6.09.2008 ob 18:29

  @Rado

  A vse poti vodijo v pisarno Janeza Janše? Ne bi rekel.

 3. pederajs - 6.09.2008 ob 18:31

  rop je car. z njim bi usaj berluskoni potegnu ce ne kdo drug…

 4. Rado - 6.09.2008 ob 18:53
  Rado

  Revolucija,
  ne sprenevegaj se prosim. Stvari so povsem transparentne.

  Začelo se je s posebno vladno skupino, ki jo je Janša na skrivaj poslal v Sovo. Sledilo je sistematično razstavljenje Sove pred očmi mednarodne javnosti. Še nemška premierka je takrat okrcala Janšo.

 5. Fuhrer - 6.09.2008 ob 20:20

  Ta teorija zarote se mi zdi zelo zanimiva in če uporabim malo domišljije prava “štala”, šele prihaja.
  O.K., afera Patria je najprej zamajala, ampak sedaj celo dvignila JJ. Kaj se pa zgodi če pride teorija zarote na plano v Ameriki, ravno sedaj v času predsedniških volitev. Že vidim naslove v ZDA “demokrati podpirajo komuniste in ex. člane politične milice v SI”
  Kolikor vem v USA ni dobro biti komunist ali simpatizer komunistov, baje je celo slabše kot če si temnopolt.
  Če za kost zgrabijo Republikanci, sem prepričan, da Obama zgubi volitve.
  In tako je palček iz Murgel…

 6. Revolucija - 6.09.2008 ob 20:23

  Nemška premierka, da je okrcala Janšo. To pa prvič slišim.

 7. Revolucija - 6.09.2008 ob 21:53

  @fuhrer

  :) dobro si se spomnil, mogoče pa SD leta 2012 prevzame cel svet s pomočjo finskih socialistov.

 8. Darja - 6.09.2008 ob 22:26

  Palček iz Murgel je bolj nevaren kot si mislimo in tudi jaz mislim ,da je on glavni akter za vsem tem. Uboga Slovenija, če bomo res ponovno potonili v leve vode teh post-komunističnih macchiavelistov, ki še kar vlečejo štrene iz pretekosti (saj drugače ne znajo) nam ni rešitve še za desetletja. Res, kakorkoli pogledamo, je tole sranje. Na žalost 60 let pronicljive infiltracije in absolutnega enoumja leve diktature, katere ideologija je postala že cementna podlaga slovenskim miselnim vzorcem in dojemanju politične scene, ne bo šlo izbisati v kratkem času.

 9. Rado - 7.09.2008 ob 10:57
  Rado

  . . . seveda Revolucija. Ker je razkril sodelovanje z nemško obveščevalno službo, s katero so sodelovali pri lovu na Mladića.

 10. Igor Đukanović - 14.09.2008 ob 16:14
  Igor Đukanović

  Zelo zanimivo. Nisem vedel, da so socialdemokrati na Finskem v opoziciji. Torej bom kmalu za težave v slovenskem šolstvu kriv jaz. ;-)

  No, pustimo to. Tale afera, ki nam jo je zakuhala naša vlaada, že mesec dni popolnoma hromi volilno kampanjo. Prave teme sploh ne pridejo v ospredje. Še sreča da se o njih sploh pogovarjamo. Upam, da se bo ozračje do naslednjih volitev dovolj umirilo, da se bo možno pogovarjati tudi o res dolgoročnih temah, kot je ekologija. Zdaj je toliko nasilja in prerivanja, da je treba najprej te reči umiriti.

 11. Fuga - 14.09.2008 ob 16:39

  Ja, kdo je sploh kdo. Komu pripada prava blagovna znamka in ne le ponaredek, da jo lahko izvaža na Ameriško celino.

 12. Revolucija - 14.09.2008 ob 21:36

  @Igor

  Na oblasti so liberalci, v opoziciji pa socialdemokrati in krščanski demokrati. Krščanski demokrati želijo vreči liberalce s prestola. Finskega premierja obtožujejo korupcije in neveljavne volilne kampanje.

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !