Revolucija

Just another blog.siol.net weblog

Novoletna poslanica komunajzarjem, janševikom, belčkom, janšistom, rdečkarjem, antislovencem, izbrisanim

Komentiraj

Objavil/a potnik 2.01.2009 ob 21:15 pod Janševizem, Komunizem, Zabava

V SDS smo stavili ves denar na Čebelarja,tudi sam sem upal na nagrado pri žrebanju, da se bom z njim pelal v avionu nad Julijci in užival pri kosilu! Potem je pa sledilo razočaranje, ne nad njim, nad narodom, ki je volil komuniste, rdečkarje, komujzarje,antislovence, izbrisane prebrisane.
Še huje je bilo ob referendumu, po parlamentarnih volitvah pa sploh ne vem več, če je v Sloveniji vredno živeti, pa tako lepo smo trasirali pot v blagostanje!!! Ponoči se zbujam in sanjam o Ruplovih posredovanjih v Abhaziji in Južni Osetiji, zdaj še tega ni več, le bencin je malo cenejši!
Stare ženskicev cerkvi kritizirajo Janšo (kljub temu, da je farški gospod to prepovedal), obožujejo Pahorja in se mu klanjajo. Sploh, ko je bil za Silvestrovo v oddaji Na zdravje. Včasih je v tej oddaji lahko nastopal le Janša in njegova Urška. Zdaj pa lahko nastopa le v lokalnih cajtingih, kot sta Demokracija in Reporter. Popolnoma razumem Rupla, da je prestopil Pahorjev kabinet, saj bi sicer izginil iz medijev.
Članstvo v Novi slovenski zavezi nam pada, župan Janković nam noče podarit prostore v centru Ljubljane, kjer bi lahko pridobivali slovensko mladež, kar pa uspeva tovarišu Stanovniku. Pri nas so sami starci, nema nobenih žensk. V SDS je tudi vedno več prikritih komunistov, ki nadzirajo nas, trdno jedro SDS-a. Takšna vohunka je bila Andrijana Starina Kosem, morda je takšnih ljudi še veliko več.
One dni sem slišal, da se je Andrej Vizjak včlanil v ZZB NOB, mogoče je tudi on udbaš. Potem poslušam nekatere naše poslance iz vrst SDS-a, ki govorijo grdo obrtniško slovenščino. (Jerovšek, Pukšič).

Na lepe dni prilagam tale posnetek, ko smo še bili na oblasti. Kje so cajti, ko sva z bivšo kolegico iz Velenja in bivšo komunistko, danes pa samostojno podjetnico Kukovičevo šla do Pediatrične klinike in se guncala na gugalnicah, zraven pa je bil ničvredni gradbeni baron Zidar. Upal sem, da bo tudi meni zgradil hišo.

YouTube slika preogleda
Potem je še tu aristokrat Tuerk, ki je Ruplu onemogočil, da bi se udeležil novoletnega koncerta Dunajskih simfonikov. Zdaj pa precednik hodi naokrog po gasilcih, urgenci. Ampak tale gospod bi lahko vedel, da na urgenci in gasilci hočemo čebelarja. Pričakoval sem, da bo obiskal tudi klošarje, ljubljansko psihiatrijo, anonimne alkoholike, društvo Šent. Lahko bi tudi obiskal gospodinje, ki pečejo piškote in pospravljajo za svojimi pijanimi možaki. Gospod Tuerk je navaden šminkar.

Nikakor se ne morem sprijazniti, da ni bil izvoljen Čebelar, tako čuteč, razumen, dobrotljiv in res plemenit človek, ki občuti stisko slehernega, vešč politike, združevanja in ekonumske struke. Nikoli razdvajal, vedno nas je združeval, na temeljih krščanskega etosa.

P:S
Poslanica je zelo nekulturna, saj smo predaleč od Dunaja. No razen v Mariboru so bolj olikani. Pa tudi brez smisla je tole pisemce, napisano je bilo le zato, da sem lahko izpustil svoj gnev.

  • Share/Bookmark
 
Ni odziva na “Novoletna poslanica komunajzarjem, janševikom, belčkom, janšistom, rdečkarjem, antislovencem, izbrisanim”
Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !